Vi tilbyder2022-02-25T10:49:32+00:00

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Døre og vinduer

Døre og vinduer er indgangen til vores hjem og mange gange det første man ser, når man kommer til en bygning. De giver bygningen karakter og ikke mindst kan gamle vinduer og døre stå for en del varmetab i en bygning. Overvejer du en udskiftning, så tag fat i Nørre Snede Tømreren. Vi har mange års erfaring i arbejde med vinduer og døre i villaer, parcelhuse og etageejendomme. Skal det være termoruder, ekstra lyddæmpende, dæmpe sollys – sammen finder vi en løsning som bedst til netop dig!

Tagarbejde

Skal din bygning have et ordentlig løft? Et nyt tag kan give et helt nyt udseende til en bygning, og være med til at sikre mindre varmeudslip samt en langvarig sikkerhed mod diverse skader. Vi laver både mindre udbedringer og en total udskiftning! Har du ikke brug for den store udskiftning af taget, så laver vi f.eks. reparationer af sternbrædder, tagplader eller enkelt spær. Ring til Nørre Snede Tømreren, hvis du vil høre om mulighederne for nyt tag.

Trænger gulvene til en kærlig hånd?

Hvis dine gulve er blevet slidt ned eller har fået en vandskade kan vi hjælpe med montering eller renovering af gulve. Vi har mere end 15 års erfaring med tømrerarbejde, herunder gulvarbejde. Vi kan hjælpe dig med; montering af nye gulve af alle typer, gulvafslibning, behandling af gulve.